Home»Noutăți»Vă mulţumim!

Vă mulţumim!

Vă mulţumim pentru căldura cu care aţi răspuns la chemarea noastră şi interesul cu care aţi primit concursul pe care l-am organizat. Suntem recunoscători ‒ bineînţeles ‒ şi pentru balcoanele, terasele, respectiv faţadele împodobite cu muşcate, petunii şi multe alte flori de diverse culori. Înscrierea participanţilor a luat sfârşit, dar cea mai importantă etapă a concursului abia începe! În jurul datei de 10 septembrie, vom începe jurizarea „lucrărilor”, dar suntem de pe acum nerăbdători să înmânăm premiile. 

Cu citatul de mai jos, preluat dintr-o scurtă scriere a lui Wass Albert, dorim să reamintim tuturor că florile, aceste minuni cotidiene, pot face parte din viaţa noastră nu numai vara şi că nu doar florile pot genera o cavalcadă de culori. Dimpotrivă, putem da nenumărate exemple, care ne confirmă opinia, cum ar fi: frunzele arborilor toamna; roşul crăciuniţei care contrastează cu albul iernii; verdele grâului pus la încolţit de praznicul Sfântului Andrei la români, respectiv de praznicul Sfintei Muceniţe Lucia de maghiari, sau chiar şi decoraţiunile de tip kokedama pe care le-am confecţionat împreună. 

„În fiecare tip de sol creşte o anumită plantă. Fiecare zi oferă o oarecare bucurie. Educă-ţi ochii să le observe pe acestea.”

 Vă dorim un septembrie multicolor şi în continuare! În curând vom publica deciziile juriului!