Home»Noutăți

Noutăți

Gala de premiere 2019

Ne-am simțit tare bine la Gala de decernare a premiilor concursului Clujul cu flori, alături de câștigătorii noștri. Îi felicităm încă o dată pe premianți și le mulțumim tuturor celor care ne-au onorat cu prezența!

Ediția 2019 a concursului ’’Clujul cu flori’’ și-a desemnat câștigătorii

La începutul lunii octombrie a avut loc jurizarea celor 43 de proiecte florale înscrise la cea de-a treia ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’, competiție organizată de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului.

Gala de premiere

Vă invităm cu drag la gala de decernare a premiilor, care va avea loc în data de 24 octombrie 2019, joi, începând cu orele 18:00 la Casa Libertății Religioase (adresa: Bulevardul 21 Decembrie 1989, 14).

Începe cea de-a treia ediție a concursului ’’Clujul cu flori’’

Pentru al treilea an consecutiv, Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului îi invită pe clujeni să participe la concursul ’’Clujul cu flori’’

Concursul ”Clujul cu flori” a ajuns la a doua ediție

Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului a lansat cea de a doua ediție a concursului Clujul cu Flori.

Festivitatea de premiere în imagini

Aici puteți viziona filmul evenimentelor decernării premiilor din cadrul Mişcării Clujul cu Flori.

Proiectul Clujul cu flori s-a încheiat oficial

Mişcarea Clujul cu Flori iniţiată şi organizată de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Clujului s-a încheiat în mod oficial în urma înmânării premiilor. În cadrul evenimentului au fost premiaţi atât câştigătorii categoriilor „Cel mai frumos balcon”, „Cea mai frumoasă faţadă” şi „Cea mai frumoasă fereastră”, cât şi cei care au obţinut premii speciale.

Au mai rămas cinci zile!

În data de 10 octombrie,  începând cu orele 18:00 la parterul imobilului situat pe str. Iuliu Maniu va avea loc festivitatea de premiere a câştigătorilor concursului organizat de Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Clujul şi denumit Clujul cu flori.

Au fost desemnați câștigătorii din cadrul mişcării Clujul cu flori!

În data de 20 septembrie juriul desemnat de Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului a deliberat în ceea ce privește câștigătorii categoriilor cea mai frumoasă fereastră, cea mai frumoasă fațadă şi cel mai frumos balcon din cadrul mișcării Clujul cu flori. În cele ce urmează, facem public decizia juriului! 

Vă mulţumim!

Vă mulţumim pentru căldura cu care aţi răspuns la chemarea noastră şi interesul cu care aţi primit concursul pe care l-am organizat. Suntem recunoscători ‒ bineînţeles ‒ şi pentru balcoanele, terasele, respectiv faţadele împodobite cu muşcate, petunii şi multe alte flori de diverse culori. Înscrierea participanţilor a luat sfârşit, dar cea mai importantă etapă a concursului abia începe! În jurul datei de 10 septembrie, vom începe jurizarea „lucrărilor”, dar suntem de pe acum nerăbdători să înmânăm premiile.

Practici de grădinărit şi alte găselniţe similare

Asociaţia pentru Înfrumuseţarea Clujului va participa la Zilele Culturale Maghiare din Cluj cu un stand ce va purta denumirea Clujul Înflorit. O invitată de seamă va fi doamna conferenţiar Tóthfalussy Veress Éva. Ea va oferi vizitatorilor sfaturi utile referitoare la grădinăritul ecologic, iar moderatoarea discuţiei va fi arhitectul peisagist László Kinga.