Home»Proiecte»Clujul cu Flori - 2019»Hai să înflorim împreună!

Hai să înflorim împreună!

Anul acesta Asociația pentru Înfrumusețarea Clujului anunță din nou începerea condursului Clujul cu flori. Scopul acestei inițiative este de a îndemna locuitorii urbei să își înfrumusețeze cu flori balcoanele, fațadele și ferestrele imobilelor și să amenajeze cât mai plăcut vederii grădinile caselor și spațiile verzi din fața blocurilor în care locuiesc. Suntem convinși că dacă fiecare dintre noi ar contribui la întreținerea și înfrumusețarea propriului habitat, orașul în sine ar arăta altfel.

Dacă am reușit să vă convingem să ne alăturați în acest proiect și sp deveniți parte activă în această mișcare, iată ce trebuie să faceți:

1. Înfrumusețați cu flori ferestrele, fațadele, balcoanele imobilelor, grădinile caselor sau spațiile verzi din fața blocului, fotografiați decorul floral realizat, și urcați fotografiile pe site-ul http://orasulfrumos.ro/formular-de-inscriere.html

2. Odată cu încărcarea fotografiilor, vă rugăm să completați și datele necesare pentru a vă putea contacta cu rezultatele concursului și eventual cu alte proiecte ale asociației, care v-ar putea interesa.

3. Perioada de înscriere a proiectelor: 30 mai - 30 august 2019.

4. Jurizarea și anunțarea câștigătorilor: septembrie 2019.

5. Pentru detalii puteți accesa și pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/clujulcuflori/.