Home»Proiecte»Clujul cu Flori - 2018»Descrierea proiectului

Descrierea proiectului

"Un oraş este şi un peisaj care, în zilele noastre, se caracterizează prin alb, roşu şi gri, adică prin piatră, cărămidă şi beton şi mai puţin prin verde." - acestea au fost cuvintele cu care am lansat prima ediție a concursului ”Clujul cu flori”. Ținând cont de faptul că inițiativa a fost foarte bine primită de mass media locală și de cetățenii Clujului, conducerea Asociației pentru Înfrumusețarea Clujului a hotărât să continue acest proiect și în 2018. Scopul acestei inițiative este de a îndemna locuitorii urbei să își înfrumusețeze cu flori balcoanele, fațadele și ferestrele imobilelor și să amenajeze cât mai plăcut vederii grădinile caselor și spațiile verzi din fața blocurilor în care locuiesc. Suntem convinși că dacă fiecare dintre noi ar contribui la întreținerea și înfrumusețarea propriului habitat, orașul în sine ar arăta altfel.

Dacă am reușit să vă convingem să ne alăturați în acest proiect și sp deveniți parte activă în această mișcare, iată ce trebuie să faceți:

1. Înfrumusețați cu flori ferestrele, fațadele, balcoanele imobilelor, grădinile caselor sau spațiile verzi din fața blocului, fotografiați decorul floral realizat, și urcați fotografiile pe site-ul http://orasulfrumos.ro/formular-de-inscriere.html

2. Odată cu încărcarea fotografiilor, vă rugăm să completați și datele necesare pentru a vă putea contacta cu rezultatele concursului și eventual cu alte proiecte ale asociației, care v-ar putea interesa.

3. Perioada de înscriere a proiectelor: 15 mai - 31 iulie 2018.

4. Jurizarea și anunțarea câștigătorilor: septembrie 2018.

5. Pentru detalii puteți accesa și pagina de Facebook a proiectului: https://www.facebook.com/clujulcuflori/.

6. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, ne puteți scrie și pe adresa de-email office@orasulfrumos.ro.